Logo

Nougatsnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g marcipan
90 g blød nougat
Pynt:
50 g flødechokolade
lidt knust hård nougat, eller lidt hakkede nødder

Del marcipan i 2 stykker og rul den tyndt ud. Pensl lagene let med vand. Rul den bløde nougat ud på størrelse med marcipanen. Drys evt. med lidt flormelis. Læg marcipanen sammen om nougaten. Skær den i snitter. Smelt chokoladen over vandbad. Dyp oversiden i den smeltede chokolade. Pynt med knust nougat eller hakkede nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her