Logo

Paradistærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 modne bananer i skiver
½ dl ananasjuice
2 spsk citronsaft
1 ½ tsk revet citronskal
½ dl sukker
½ tsk kanel
1 tsk Maizena
100 g smør
50 g sukker
1 æggeblomme
150 g hvedemel
 
Top:
1 ½ dl macadamianødder
1 ½ dl hvedemel
1 ½ dl farin
½ tsk kanel
6 spsk vand
 
Læg bananerne i blød i ananasjuicen og citronsaften i 30 minutter.
Hæld saften fra og gem den.
Sukker blandes med melet, smør hakkes heri, derefter æggeblommen.
Dejen æltes sammen og lægges koldt 1 time.
En smurt springform beklædes med den udrullede dej.
Tryk dejen fast op ad siderne.
Prikkes med en gaffel.
Drys citronskal, sukker og kanel over bananerne, rør let rundt og fordel
det i tærten.
Varm juicen op og lad den tykne med Maizena.
Hæld det over tærten.
Bland alle ingredienser til toppen og fordel det over tærten.
Bages ved 225ºC i ca. 20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.250 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her