Logo

Marokkansk kalvegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g udstenede svesker
75 g tørrede abrikoser
500 g kalvesmåkød
2 spsk olivenolie
1 stort løg
¼ tsk peber
¼ tsk kanel
¼ tsk spidskommen
¼ tsk stødt ingefær
1 hel nellike
1 tsk salt
3 dl vand

Klip svesker og abrikoser i strimler og udblød dem 1 time i koldt vand.
Skær kødet i terninger og brun dem i en gryde i olien.
Hak løget og svits det med.
Tilsæt afdryppet tørret frugt, krydderier, salt og vand.
Lad retten simre ca. 1 time under låg, til kødet er mørt og frugten let
udkogt.
Smag til med salt.
Server med ris eller couscous.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her