Logo

Fastelavnsboller, nemme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
¼ tsk salt
2 spsk sukker
100 g margarine
1 æggeblomme
1 dl mælk
Pensling:
1 æggehvide
2 spsk vand
 
Hvedemel, bagepulver, salt og sukker blandes.
Fast, kold margarine snittes fint og hakkes i melet.
Æggeblomme og mælk røres sammen og blandes i.
Dejen æltes godt.
Trilles til en pølse, der skæres i 14 stykker, som trilles til boller.
Sættes på smurt plade og pensles med æggehvide.
Bages i forvarmet ovn ved 225°C i ca. 12 min.
Hvis der ikke skal “bides til bolle”, kan bollerne pyntes med
chokoladeglasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.211 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her