Logo

Spegeskinke og æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spegeskinke og æg


Der er godt forslag i en spegeskinke, et røget lammelår og andet røget kød. Det er nemt at skære i tynde skiver, der kan serveres med lidt nye kartofler eller en salat til. Det røgede stykke kød bør hænges op et tørt, skyggefuldt sted i en fintmasket stofpose.

Til 4 personer. Tilberedningstid: 10min.

#

4 skiver franskbrød

20 g smør

1 tsk usødet sennep

8 tynde skiver rå hamburgerryg eller spegeskinke

4 æg

purløg

*

1. Rist brødskiverne i smør på en pande.

Smør dem med smør og et tyndt lag sennep.

2. Rist kødskiverne et øjeblik på begge sider i resten af smørret og læg dem på brødet.

3. Spejl æggene og læg dem øverst. Drys med purløg.

4. Et udmærket frokostmåltid med en blomkål-tomatsalat som tilbehør.

 

Tips: Et stykke saltet eller røget skinke er praktisk at have i huset. Se Kendte røgede skinker

Saltet og røget! -herlig sommermad

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her