5 dl Hønseconsommé
8 bl. Gelatine
300 g Dampede afdryppede porrer
200 g Røget fois gras
200 g Dampet majskyllingebryst, afkølet
150 g Afdryppede soltørrede tomater
12 spsk Hakket purløg, dild, kørvel
1 Terrineform på 10x25 cm
Beklæd formen med et dobbelt lag madfilm.
Fois Gras og kylling skæres i 1 cm. tykke skiver.
Kog hønseconsommeen op og smelt den udblødte gelatine heri.
Byg terrinen op ved at starte med et tyndt lag gele i bunden.
Læg skiftevis lag af kylling, porrer, fois gras og tomater.
Mellem hvert lag krydres med salt, peber, krydderurter og en smule hønseconsommé. Afslut med at fylde hønseconsommé til kanten, luk filmen over terrinen og sæt den i køleskabet i 12 timer.
Serveres med salat og brød.