Logo

Ravioli med basilikum-flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ravioli med basilikum-flødesauce

Færdig på et øjeblik. fordi raviolien kommer frisk fra køledisken og anrettes med en hurtig lavet flødesauce

 

# Ingredienser

1 hvidløgsfed

1 løg

4 stilke basilikum

1 spsk olie

1 dl grønsagsbouillon

2 dl piskefløde

400 g ravioli (friske, fra køledisken)

150 g cremefraiche 18%

salt og peber

 

* Tilberedning

Hvidløgsfed og løg skæres i terninger.

Bladene nippes af 4 stilke basilikum og lægges til side.

Olie varmes op, og hvidløg og løg steges glasagtige.

Fyld op med grønsagsbouillon og piskefløde.

Basilikumstilkene tilsættes, og det hele koges ved mellemvarme i 8-10 minutter.

Ravioli koges i rigeligt, letsaltet vand efter anvisningen på emballagen.

Basilikumstilkene fjernes fra saucen og cremefraiche tilsættes.

Det hele koges op et øjeblik.

⅔ af basilikumbladene hakkes groft.

Vandet hældes fra raviolien, som blandes i saucen sammen med de hakkede basilikumblade.

Smag til med salt og peber.

Drys resten af basilikumbladene over ved serveringen.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (17 stemmer)
Siden er blevet set 10.459 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her