Logo

Grillet peberfrugt og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

du kan også grille tilbehøret, grønsager egner sig godt til en tur på grillen.

Det er helt fint at lave en salat til at have ved siden af dine grillede kreationer, men du kan også grille tilbehøret, grønsager egner sig godt til en tur på grillen.  Brug direkte grillning ved middelhøj temperatur

Forberedelse: 15 minutter Grilltid: 12-15 minutter

 

3 peberfrugter

1-2 friske jalapeno-chilier, rensede og skåret i tynde strimler

1 løg, skrællet og skåret lodret i strimler

2 spsk majs- eller jordnøddeolie

½ tsk tørret oregano

havsalt og friskkværnet sort peber

 

A. Grill pebrene på alle sider - Skindet skal være temmelig sort.

Læg pebrene i en plastpose i 15 minutter.

Tag pebrene ud af posen, fjern skindet og skær dem i strimler.

 

B. Bland pebre, chili og løg i en lille skål.

Varm olien i en stegepande ved ret lav varme.

 

C. Steg pebre, chili og løg i olien til løgene er blevet bløde.

Tilsæt oregano.

Steg i 30 sekunder mere og smag til med salt og peber.

Server til grillet bøf, grillet havtaske eller svine­koteletter.

Denne ret er en variant af »rajas«, en mexicansk opfindelse som ofte bruges sammen med kødretter. Den er enkel at lave og vældig god. Normalt bruger man poblano-chili, men de er ret sjældne her i Norden. Hvis du får fat i poblano, så brug dem i stedet for pebrene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her