Logo

Hjulbrød med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
50 g smør eller margarine
25 g sukker
75 g rosiner
1 ¼ dl mælk

Sigt hvedemel og bagepulver ned i en skål og gnid fedtstoffet ind, til blandingen er grynet.
Tilsæt sukker og rosiner samt mælken.
Saml det til en dej.
Ælt den let på et meldrysset bord og rul den let ud.
Form den til en rund kage, ca. 20 cm i diameter.
Skær 8 dybe riller i dejen fra midten. dog uden at skære igennem.
Det skal ligne eger i et hjul.
Pensl hjulbrødet med mælk og bag det i en 200°C varm ovn i 15-20 minutter, til brødet er gyldent.
Lad det køle af på bageristen.
Brødet brækkes i stykker og spises lunt med smør

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.393 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her