Logo

Kaffekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g smør
250 g flormelis
3 æg
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Creme:
100 g smør
2 æggeblommer
75 g flormelis
½ dl stærk kaffe
Glasur:
100 g flormelis
1 spsk stærk kaffe

Rør først fedtstoffet godt. Rør så flormelis og æg i.
Melet blandes med bagepulver og røres i dejen.
Fyld dejen i en smurt springform og bag den midt i en 175°C varm ovn i 1 time.
Prøv at stikke i kagen med en strikkepind.
Hænger dejen ikke ved, er kagen bagt.
Når den er helt kold, flækkes den.
Smørcreme:
Rør 100 g smør med 2 æggebkommer og 75 g flormelis, rør kaffen ganske langsomt i.
Læg kagen sammen med denne smørcreme.
Glasur:
Sigt 100 g flormelis og rør det til en glasur med 1 spsk stærk kaffe.
Smør det ovenpå kagen.
Fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.948 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her