Logo

Winniemix

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 poser ris
4 svinekoteletter
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
margarine til stegning
250 ml. fløde
1 pose mozzarella
krydderier efter behov
 
Risen koges og kommes i ovnfast fad.
Kødet skæres i tern og brunes sammen med løg, hvid løg og krydderier.
De flåede tomater tilsættes, og saucen simrer i ca. 10 minutter.
Fløden røres i og herefter fordeles saucen over risen.
Steges i en forvarmet ovn, ved 170ºC i ca. 20 minutter.
Mozzarella drysses på efter behov.

 
Tips: Retten er god med frisk salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her