Logo

Fersken koldskål 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g modne ferskner
100 g sukker
1 spsk vaniljesukker
5 dl vand
2 spsk Maizenamel
2 ¼ dl hvidvin
saft af ½ citron
1 ¾ dl piskefløde
2 spsk Abrikoslikør

Fersknerne skoldes og skindet trækkes af. De deles og stenen tages ud, og skæres i tynde skiver. De drysses med 50 g sukker, og vaniljen og står og trækker koldt i 1 time. Vandet og resten af sukkeret koges op og jævnes med udrørt Maizenamel. Afkøles, tilsættes hvidvin og citronsaft og hældes over fersknerne. Stilles koldt. Serveres med flødeskum tilsat likøren.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.766 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her