Logo

Minipandekager med gedeost og basilikumpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 stk - Kan laves dagen i forvejen og opbevares i henholdvis boks og pose på køl, kan ganges op til det antal personer, der kommer. Lav pandekagedejen ad flere omgange, hvis der skal være til mere end 20 personer.

Dej:
60 g hvedemel
60 g durummel
2 dl danskvand
1 tsk salt
2-3 æg

Fyld:
1 bdt basilikum
50 g valnødder
½-1 fed hvidløg
300 g frisk gedeost
salt og peber
ca. 50 g parmesanost til at rive

Pisk de to slags hvedemel ud med lidt af danskvandet, til det ikke klumper mere og pisk så resten af vandet, saltet og æggene i.
Bag pandekagerne i lidt olie som til en slags blinis, de kan evt. bages på en spejlægpande.
De skal ikke være mere end ca. 4 cm i diameter, og de må gerne være lidt tykkere end normalt.
Bages firefem minutter på hver side, til de er gennembagte.
Basilikum, nødder og hvidløg hakkes fint og blandes med det meste af osten.
Smages til med salt og peber og noget af den revne parmesanost.
Denne lysegrønne masse anrettes på de kolde pandekager.
Kan pyntes med et blad basilikum og en flage parmesan.

Tips: Pandekagerne kan erstattes af små skiver ristet brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her