Logo

Fiskefileter i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg fiskefileter
50 g blødt smør
2 fed hvidløg
1 bundt dild
250 g cherry- eller kryddertomater
salt
250 g champignon i kvarte
250 g perleløg
1 citron
evt. krydderurter
 
Rør smørret op med knust hvidløg og fintsnittet dild.
Smør det på fileterne og fordel fisken på 4-8 store stykker alufolie (på
den blanke side), afhængig af, hvor mange fisk der er.
Tomaterne skæres i halve, krydres med salt og lægges ved fisken. Champignoner og løg renses, krydres og fordeles ligeledes.
Suppler med en citronskive uden skræl og evt. lidt krydderurter.
Luk pakkerne omhyggeligt, så saften ikke kan løbe ud.
Sæt dem i ovnen ved 200ºC 20-25 min. alt efter fiskens størrelse.
Serveres med fx. kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
22425-02-2013 23:53:02 jorn nielsen
they are excelent with baby spinach and cilantro

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her