Logo

Ananasrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 bl. husblas
½ fl. hvidvin
2 ½ dl ananassaft
Saft af 1 citron
250 g ananas
+
2 ½ dl piskefløde

Læg husblasen i blød i koldt vand.
Kom ananassaft, hvidvin og citronsaft i en gryde. Lad det varme op.
Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas.
Rør den helt ud.
Hæld 2 ½ dl af ananasgeleen i en buddingform.
Stil den i køleskabet et par timer.
Skær ananassen i mindre stykker og lad dem dryppe af.
Når geleen i formen er stiv fordeles ¾ af ananaserne over.
Hæld resten af geleen over og stil igen formen koldt, til resten af geleen er stivnet.
Pisk fløden stiv og fyld den i en sprøjtepose.
Ananasranden løsnes og vendes ud på et fad.
Pynt med flødeskum og resten af ananassen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
54221-03-2012 22:35:11 B.Christiansen
Er også god som forret eller til buffet med hønsesalat i midten. Se Mandarinrand

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her