Logo

Kyllingebrystfilet med sauterede grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 gulerødder (200 g)
1-2 pastinakker (200 g)
2 rødbeder (150 g)
200 g rosenkål
1 lille porre (100 g)
1-2 spsk olivenolie
¾ tsk salt friskkværnet peber
4 spsk hakket persille
evt. ¾ dl vand
ca. 400 g kyllingebrystfileter
10 g smør til stegning
Tilbehør: Brød eller kogte kartofler.
       
Skræl og skyl gulerødder, pastinakker og rødbeder, og skær dem i ensartede og ikke for store stykker.
Skær rodskiven af rosenkålene, og fjern evt. de yderste blade.
Skær rosenkålene i kvarte.
Skær rodenden af porren, træk det yderste blad af, og skær noget af den grønne top af.
Skyl porren grundigt, og skær den i skrå skiver på ca. 1 cm.
Opvarm olien i en stor pande eller sautérpande, og tilsæt alle grønsagerne på én gang. Svits 3-4 minutter. Vend ofte i grønsagerne.
Tilsæt salt, peber, persille og evt. vand.
Svits videre 2-3 min. eller længere, hvis grønsagerne ønskes mere møre.
Brun og steg kyllingebrystfileterne på en pande ca. 7 minutter på hver side, til kødsaften er klar, og kødet ikke længere er lyserødt indeni. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lidt på panden.
Tips: Er der skind på kyllingebrystfileterne, steges de på en tør pande med skindsiden nedad først, så noget af fedtet smelter af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her