Logo

Kold dådyrkølle med karry kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g kold dådyrkølle i skiver
4 salatblade 
 
Kold kartoffelsalat:
1.2 kg kogte aspargeskartofler
3 hakkede løg
3-4 dl frosne majs
 
Pynt:
2 tomater i både
 
Karry dressing:
4 dl syrnet fløde
4 spsk vindruekerneolie
3 tsk karry
salt, peber

 
Kartoflerne snittes og blandes med løg og majs.
Dressingen blandes og vendes med kartoflerne.
Kartoffelsalaten hældes i en skål og pyntes med tomatbådene.
Salatbladene lægges på et fad og kødet anrettes på det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her