Logo

Kartoffelsalat med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½-2 kg asparges kartofler, kogte og pillede
2 æbler
1 bundt purløg
1 bundt persille
½ l cremefraiche 18%
salt
 
Kartoflerne koges og pilles, afkøles og skæres derefter i tern eller skiver.
Æblerne skæres fri for kerner og skæres i tern.
Purløg klippes og persillen hakkes og blandes i cremefraichen der tilsættes salt efter smag.
Vend kartofler og æbler i dressingen og server.
Der kan evt. rives et lille løg, som kan blandes i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her