Logo

Gryderet med hakket oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket oksekød
8 skalotteløg
2 porrer
4 gulerødder
2 spsk olivenolie
salt
friskkværnet peber
2 spsk hvedemel
1 litervand
70 g koncentreret tomatpúre
1 laurbærblad

Pil løgene. Skær porrerne i tykke ringe (brug halvdelen af det grønne).
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
Begynd med at brune kødet i den varme olie, drys med salt og peber, inden melet drysses på og blandes godt med kødet.
Rør vand og tomatpúre sammen og rør det i det brunede kød.
Tilsæt laurbærblad, løg, porrer og gulerødder og lad retten komme i kog.
Læg låg på og lad det simre i 45 min. Smag til med salt og peber.
Server retten sammen med kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her