Logo

Bratwurst-hotdogs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækre hotdogs med grillpølser og rødkål. Selvfølgelig serveret med en omgang stærk sennep. Velbekomme!.


375 g rødkål
1 løg
2 spsk solsikkeolie
2 fed hvidløg knust
½ spsk kommensfrø
1 ¼ dl æblecidereddike
2 spsk brun farin
salt, friskkværnet peber
6 bratwurst (tykke grillpølser)
olie til pensling
6 hotdogbrød
stærk sennep som tilbehør

*
 
Skær rødkålen og løget i meget fine strimler med en skarp kniv eller
brug en foodprocessor.
Varm olien op i en stor kasserolle.
Kom kål, løg og hvidløg i og lynsteg det i 5-6 minutter, til kålen er
mørnet en smule.
Tilsæt kommensfrø og lynsteg i yderligere 1-2 minutter.
Tilsæt eddike, farin, salt og peber.
Bring kålen i kog, skru ned for varmen og lad den koge under låg i 25
minutter, til den er helt mør.
Tag kålen af varmen og lad den blive helt kold.
Pensl pølserne let med olie og grill dem indirekte over middel varme i
16-18 minutter, til de er gennemstegte.
Vend dem en gang under stegningen.
Smør lidt sennep på brødene, læg en stor skefuld rødkål på hvert og
derefter en pølse.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her