2 flåede rødtungefileter
200 g rosenkål delt i blade
4 skiver daggammelt brød i tynde skiver
202 g kakaobønner
200 g sødmælk fra Naturmælk
40 g smør fra Hinge Mejeri
Dagen før:
Varm sødmælken op til 80° med 200 g kakaobønner og stil på køl til næste dag.
Smelt 10 g smør på en lun pande, læg de tynde skiver brød på og steg dem ca. 20 sekunder.
Læg rødtungefileterne på brødskiverne og steg færdig ved svag varme i ca. 10 minutter.
Brun 10 g smør i en gryde, tilsæt rosenkålsblade og 2 g kakaobønner og svits ved meget høj varme, til bladene bliver lidt branket i kanten.
Si kakaobønnerne fra sødmælken og varm mælken op (må ikke koge!).
Monter med 20 g smør.
Blend mælken, til skummet er stabilt, lige inden servering.