Logo

Rødtunge med kål og kakaobønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 flåede rødtungefileter
200 g rosenkål delt i blade
4 skiver daggammelt brød i tynde skiver
202 g kakaobønner
200 g sødmælk fra Naturmælk
40 g smør fra Hinge Mejeri
 
Dagen før:
Varm sødmælken op til 80° med 200 g kakaobønner og stil på køl til næste dag.
Smelt 10 g smør på en lun pande, læg de tynde skiver brød på og steg dem ca. 20 sekunder.
Læg rødtungefileterne på brødskiverne og steg færdig ved svag varme i ca. 10 minutter.
Brun 10 g smør i en gryde, tilsæt rosenkålsblade og 2 g kakaobønner og svits ved meget høj varme, til bladene bliver lidt branket i kanten.
Si kakaobønnerne fra sødmælken og varm mælken op (må ikke koge!).
Monter med 20 g smør.
Blend mælken, til skummet er stabilt, lige inden servering.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her