Logo

Honning- og soyamarineret laks med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Honning- og soyamarineret laks med fennikelsalat

 

2 stk laks uden skind

2 spsk honning

3 spsk soya

1 stk fennikel

saft fra ½ citron

2 spsk olivenolie

1 bdt dild

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Læg laksen i et ildfast fad. Rør honning og soya sammen.

Pensl laksen hele vejen rundt, og kom resten af marinaden hen over laksen.

Bag laksen i en varm ovn ved 180°C i ca. 10 minutter, eller indtil den lige er gennemvarm.

Vend laksen i marinaden undervejs.

Snit fenniklen i fine tynde skiver, og mariner den i en skål med citronsaft, 2 spsk olivenolie, fintsnittet dild og lidt salt.

Lad det marinere i 10 minutter.

Server fennikelsalaten til den gode laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
33507-06-2011 13:22:10 Karlo V. Andersen
Benyt blot samme dressing, men start grillen og klargør rygesmul, der i foliebakke/-papir lægges direkte på kullene. Pensel laksens skinside med lidt olie og læg den på risten, luk låget. Ca 10-12 min for en hel side, dejlig nyrøget.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her