Logo

Fyldte grahamsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g plantemargarine
100 g rygeost
2 tsk citronsaft
4 grahamsboller
125 g champignon
1 løg
20 g smør
100 g laks
1 hårdkogt æg
2 skalotteløg
3 spsk klippet purløg
1 spsk hakket persille
Salt og peber
 
Margarine røres med salt, rygeost og citronsaft der tilsættes lidt ad
gangen og smages til med peber.
Cremen deles i 2 portioner.
Bollerne skæres igennem og lidt af krummen tages ud.

Champignon skæres i skiver.
Løget hakkes og snurrer klare i smør.

Champignonskiverne tilsættes sammen med lidt salt og koger med ved jævn varme i 10 minutter.
Rør af og til og stil det til afkøling. Lakseskiver skæres i tern og ægget
hakkes fint.
Skalotteløg skæres i tynde ringe.
1 spsk purløg, 50 g laks, hakket æg og skalotteløg blandes i den ene
portion ostecreme og smages til med peber.
De afkølede champignon og løg, persille og 1 spsk purløg blandes i resten af ostecremen og smages til med peber.
De halve boller fyldes med henholdsvis laksecreme og champignoncreme.
Dækkes til og hviler i køleskab 1 time.
Ved servering drysses bollerne med henholdsvis resten af
lakseterningerne og resten af purløgene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.910 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her