Logo

Svinemørbrad med mango og Morocco Ale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinemørbrad med mango og Morocco Ale

 

500 gram svinemørbrad i strimler

2 tsk finhakket hvidløg

2 spsk sød mangochutney

2 spsk citronsaft

3-4 spsk olie

Salt og peber

Cashewnødder (så mange du har råd til!)

2 porrer skåret i skiver

150 ml Morocco Ale (eller mere)

Hakket purløg

 

Hvidløg, mangochutney, citronsaft, olie, salt og peber blandes i en skål.

Kødet kommes i og marinerer - jo længere tid, jo bedre.

Sauteres derefter i wok i 5 minutter.

Tilsæt porrer og øl, og sauter i yderligere 5 minutter.

Cashewnødder og purløg drysses over ret­ten før servering.

Serveres med ris eller nudler.

 

Dejlig, eksotisk ret uden nogen form for chili! Brug en mørk engelsk Ale og friskhakket ingefærrod, hvis du ikke har Morocco.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her