Logo

Svinemørbrad med morkler - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

en fin opskrift til en middag med vennerne - Spis noget godt i aften

Svinemørbrad med morkler og grønsager - en fin opskrift til en middag med vennerne - Spis noget godt i aften

 

30 g tørrede morkler

600 g svinemørbrad

500 g bladselleri

200 g gulerødder

150 g pasta

4 spsk solsikkeolie

1 spsk sesamfrø

havsalt, peber, paprika

*

A. Læg morklerne i blød i 2½ dl lunkent vand.

Skyl kødet og dup det tørt.

Skyl bladsellerien.

Skræl gulerødderne og skær grønsagerne i skiver.

 

B. Kog pastaen i saltet vand i 12-15 min.

 

C. Varm halvdelen af olien op og brun kødet på alle sider.

Si morklerne over en skål og hæld det siede vand ved kødet.

Tilsæt morklerne og lad det små koge under låg i 15 min.

 

D. Svits grønsagerne i resten af olien i 10 min. Krydr med lidt salt.

 

E. Krydr kødet med salt, peber og paprika.

Hæld vandet fra pastaen, drys sesamfrø over og anret med kød og grønsager.

 

Pr portion 1933/464 kJ/kcal. 40 g protein. 25 g fedt. 11 g kulhydrat. 5 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her