Logo

Hjortesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg hjortesteg, ryg eller lår
smør til stegning
2-3 dl bouillon
1-2 dl ribssaft
saft af ½ citron
2 dl cremefraiche
2 dl piskefløde
2 tsk rønnebærgelé
50 g danablue

Brun det afpudsede kød i smør i en gryde.
Brun det godt på alle sider. Drys med salt og peber.
Hæld halvdelen af bouillon og ribssaft ved, og lad stegen småsnurre i ca. 1 time.
Vend stegen, og hæld mere bouillon og ribssaft ved.
Fortsæt stegningen til kødet er mørt.
Tag kødet op og kog skyen ind.
Tilsæt fløde og cremefraiche og smag til med citronsaft og rønnebærgelé.
Rør til sidst lidt danablue i saicen og smag til med salt.

Tilbehør:
Skær kødet i tynde skiver, og anret det på fadet sammen med kogt
broccoli eller smørristede kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her