Logo

Klejner 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
¼ pund margarine
1 ½ kop melis
en lille tsk hjortaksalt
en spsk vand eller fløde til hvert æg
ca. 1 pund hvedemel

Æltes, må ikke klæbe. Rulles ud, skæres. Drejes og koges derefter i rygende varm svinefedt. Klejnerne skal koges hurtigt, så de ikke bliver for fede.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her