Logo

Familiens fiskefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udbenet torskefilet og 600 gram laks el. ørred
10 Vagtelæg (5 alm æg)
250 g krebsehaler
200 g rejer
1 ½ bdt dild
1 bakke blommetomater/cherry
1 agurk
2 limefrugt
Dressing:
5 dl ymer
5 dl flødeskum
3 dl mayonnaise
saft fra 1 limefrugt
1 tsk groft salt
2 tsk citronpeber
2-3 spk tomatpure
2 tsk paprika
½ bundt dild, finklippet
(ønskes en tyndere dressing tilsættes lidt mælk under piskning)
 
Fisken dampes i bradepande i ovn med vand 4 dl vand, og laurbær og overdækket med alufolie i 220°C forvarmet ovn 20-25 min
Fisken stilles til køling.
Æggene koges hårdkogte
Dressing røres.
Afkølet torsk lægges på et fad, forsigtigt lægges stykker af laksen ovenpå.
Ca en 3 del af dressingen hældes ovenpå fisken, hvorefter krebs og rejer drysses over midten.
Pynt med kaviar, dildkviste.
Tomater, lime, agurk, blommetomater, æg eller vagtel æg lægges rundt om fisken.
Tips: lav den aftenen før du får gæster eller om formiddagen, det gør den bare endnu bedre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her