Logo

Hyldeblomstsorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. hyldeblomstsaft
3-4 æggehvider, stivpiskede
2-3 spsk honning eller flormelis

Vi anvender en ismaskine, hvor hyldeblomstsaften hældes i først, og starter på nedkøling mens hviderne piskes stive til skum sammen med sukker eller honning. (vi bruger food-processor).
Hviderne tilsættes og røres indtil massen en flødeskumsagtig.
Massen hældes i en beholder der sættes i fryser.
Sorbeten er bedst hvis den serveres umiddelbart efter den er taget ud af fryser - fx. sammen med norske vafler eller pandekager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her