Logo

Koteletter med mandler og ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g mandler
4 skiver ananas fra dåse (eller 140 g frisk ananas)
1 tsk karry
1 spsk olie
4 svinekoteletter

Karrysauce:
4 dl bouillon
1 spsk hvedemel
1 tsk karry

Tilbehør:
4 dl (Brune) ris
200 g finthakket hvidkål
100 g bønnespirer

Mandlerne smuttes og hakkes groft. Ristes på en tør pande.
Ananasskiverne drysses med karry og steges i olie ca. 1 minut.
Koteletterne steges på samme pande ca. 5 minutter på hver side alt efter tykkelse.
Sauce:
3 dl bouillon bringes i kog i en gryde og jævnes med 1 spsk hvedemel udrørt i resten af bouillonen.
Krydres med salt, peber og karry og koges godt igennem.

Læg en skive ananas på hver kotelet og drys mandlerne over.
Hertil serveres ris, salat og saucen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her