Logo

Entrecôte til fransk bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk entrecôtes, ca. 2 cm tykke
30 g smør
groft salt
peber

Smelt smørret og brun bøfferne på begge sider, når smørret er gyldent.
Drys salt og peber på.
Dæmp varmen og steg bøfferne 2-3 min. på hver side, afhængig af hvor røde de skal være.
Serveres med en skive citron og lidt persillesmør ovenpå samt, harricot vert og pommes frites.
Kan også serveres ledsaget af en hjemmelavet bernaisesauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her