Logo

Makron- og rabarbertærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
125 g smør
125 g sukker
1 heltæg
100 g smuttede, hakkede mandler
60 g hvedemel
¼ tsk bagepulver

Fyld:
350 g rabarberstilke
125 g sukker
1 tsk vaniljesukker
Flødeskum af 2 dl piskefløde
1 tsk sukker

Smørret røres blødt. Sukkeret drysses i. Ægget tilsættes. Mandlerne blandes i. Hvedemel og bagepulver sigtes sammen og røres i til sidst. Halvdelen af dejen bredes ud i bunden og lidt op af siden på en rund, smurt tærteform.
Fintsnittede rabarber drysses med sukker og vaniljesukker og lægges i midten. Resten af dejen trækkes ud over frugten. Tærten bages i forvarmet ovn ½ time ved 225 º. Den vendes forsigtigt ud af formen og serveres lunken med letsødet flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her