Logo

Fastelavnsboller med remonce og kakaoglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En lidt anderledes variation over temaet fastelavsboller

100 g margarine
1 dl mælk
¾ pk gær
2 spsk sukker
½ tsk salt
1 æg
ca. 250 g hvedemel
Remonce:
50 g smør
50 g sukker
½ spsk hvedemel
Fyld:
1 æg
1 spsk Maizena
2 spsk sukker
2 ½ dl mælk
2 tsk vanilje
Pynt:
Glasur af flormelis, kakaopulver og varmt vand

Remonce:
smør(der skal helst være lidt blød) blandes sammen med sukker og hvedemel.
Kagecreme:
Æg, Maizena, sukker og mælk blandes sammen i en gryde, opvarmes 3-4 min (piskes under opvarmning) og smages til med vanilje.
Smørret smeltes, gæren kommes i det fingervarme smør.
Sukker, salt og halvdelen af melet røres i. Tilsæt hvedemel til dejen ikke klistrer mere. Den skal nu have tildækket i 15 min.
Rul dejen ud til en firkant (ca., 30 x 30) Firkanten deles i 16 lige store dele.
På hvert dejstykke lægges 1 tsk Remonce, dejstykket lukkes godt sammen om remoncen og anbringes på en bageplade, med lukningen nedad og trykkes let flade.
Hæver 15 min.. tryk derefter et hul ned i hver bolle med tommelfingeren og heri fyldes 1 tsk kagecreme.
De pensles med æg.
Kommes i oven ved 175ºC i ca. 20 min Når de er kølet af, pyntes de med glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her