Logo

Stor kommenskringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl sødmælk
25 g smør
3 spsk sukker
1 spsk salt
2 æg
850 g hvedemel
æg til pensling
Kommen til drys

Mælken lunes og hældes over smuldret gær, sukker, salt ud de udslåede æg.
Blandingen røres sammen, og når den er jævn, tilsættes melet gradvist.
Dejen æltes færdig, den skal være blød uden at være lind.
Den stilles til hævning et lunt sted i ca. 45 min.
Dejen formes til 2 store kringler, der stilles til efterhævning ca. 20 min.
Kringlerne pensles med æg og drysses med kommen.
Bages ved 225ºC i ca. 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her