Logo

Corn cakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl majsmel
2 ½ dl glutenholdigt hvedemel
1 spsk sukker
2 store æg
2 dl letmælk
2 dl majsolie

Bland de tørre ting. i en skål og lav en fordybning i midten .
Pisk æg og mælk og ½ dl af olien sammen og hæld blandingen i og rør dejen jævn.

Varm et par spsk olie på panden og sæt dejen på med en ske og flad den ud til små cirkler på ca 8 cm
Steg i 1-2 min. til de er gyldne .

Serveres lune til snacks eller salater mm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her