Logo

Dej til kagehus og kagemænd

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g smør eller margarine
5 dl brun farin
2 dl mørk sirup
2 dl vand
3 tsk stødt kanel
3 tsk stødt ingefær
2 tsk nelliker
2 tsk natron
1200 g hvedemel

Karamel masse: 2 dl sukker
Pynt: Flormelis og æggehvider

Smelt smør, farin, sirup og vand sammen i en gryde.
Lad det svale lidt.
Bland alle tørdelene i melet og rør sukkerblandingen i.
Ælt dejen sammen.
Lad dejen svale, så er den nemmere at udrulle.
Udrul dejen til en tynd plade og skær den ud i de stykker du ønsker.
Bag midt i ovnen ved 200°C i 6-7 minutter.
Lad kagerne svale.
Sæt stykkerne sammen med smeltet sukker (karamel) og pynt så med
flormelis rørt op i æggehvide.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her