Logo

Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en let og hurtig aftensmad eller frokost for hele familien: kyllingefilet med sauce serveret med ris. Super smagfuld og lækker ret.


2 stk kyllingebrystfilet
1 spsk koncentreret tomatpuré
1 løg
1 rød peberfrugt
1 tsk hønsebouillon
1 tsk hvidvinseddike
salt, peber
1 knsp timian
1 tsk karry
vand
2 spsk hvedemel


 
Skyl peberfrugterne, del dem på langs og fjern indmaden.
Skær dem i tynde strimler på langs.
Pil løget og del det i kvarte både.
Varm en sauterpande eller passende gryde op, med margarine.
Kom de strimlede peber og løg i panden og svits det godt.
Steg kyllingebrystfileterne kort på begge sider mellem løg og
peberfrugterne.
Tag kyllingebrysterne op og stil til side.
Kom tomatpuré, og karry i panden, og svits det kort.
Tilsæt melet i og rør det godt sammen.
Kom vand i til saucen har den rette konsistens (den må ikke være for
tynd).
Tilsæt hvidvinseddike, hønsebouillon, salt, peber og timian.
Læg kyllingebrysterne tilbage i saucen og braiser (kog dem i saucen)
dem møre ved svag varme. Vend dem indimellem.
Smag evt. saucen yderligere til inden servering.
Server retten med løskogte ris, som koges efter anvisning på pakken.
Læg et lag sauce i bunden af tallerkenen.
Læg en bunke ris i midten med lidt top.
Skær kyllingebrystfilerne skråt i skiver og anret dem på toppen af
risene.
Kom tilsidst lidt sauce henover toppen og pynt med bredbladet persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her