Logo

Nougat- og chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g sukker
50 g mandler
1 knsp natron
4 æggeblommer
4 spsk flormelis
6 små makroner
½ dl rom
100 g mørk chokolade
½ l piskefløde
 
Smelt sukker og natron på en pande, kom mandlerne på og rør godt rundt.
Hæld det på en bageplade med bagepapir.
Lad det stivne og hak det i stykker.
 

Pisk æggeblommer og flormelis.
Kom knuste makroner og rom i sammen med den hårde nougat og den hakkede chokolade.

Pisk fløden til skum og vend den i.
Kom det i en form og frys 3-4 timer, rør jævnligt under indfrysning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.954 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her