Logo

Grønsagsgryde med kalvekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små løg
4 gulerødder
3 majroer
3-4 stilke blegselleri
2 porrer
2 fed hvidløg
4-500 g magert kalvekød (bov el. klump)
salt og peber
1 -2 spsk rapsolie

Skær kødet i tern ca 3x3 cm. Hak løg og hvidløg.
Brun kød og løg i olien og hæld vand på, så det dækker.
Lad det småsimre i 30 min. Rens og skræl imens grønsagerne.
Skær gulerod i mindre stk på skrå, majroer i mindre stk , snit blegselleri og porre i mindre stykker og tilsæt dem til kødet.
Spæd evt. med lidt mere vand og kog, til alt er mørt.
Smag til med salt og peber. Server godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her