Logo

Jyske pandekager anno 1880

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jyske pandekager anno 1880

 

Pandekager fyldt med lækre sager. De er bagt med sødmælk, og så er der sneget sig lidt ribsgelé ovenpå - sådan er det bare

Lette at lave. Til 3 portioner.

 

# Ingredienser

125 gram smør

250 gram hvedemel

sødmælk

15 gram sukker

5 æg

lidt saft.

syltetøj

ribsgelé

 

* Tilberedning

Smør smeltes.

Melet røres i, mens der spædes med sødmælk og sukker.

Derefter røres æggeblommer i og de piskede hvider sammen med lidt saft.

Dejen bages i kager på en pande, når 3 er bagte, lægges de sammen med noget syltetøj mellem hver.

Ovenpå kommes sukker, og kagen pyntes yderligere med ribsgelé.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her