Logo

Svinemørbrad med mangochutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svinemørbrad med mangochutney


# Ingredienser

2 svinemørbrad
1 tsk karry


Tilbehør:
2 løg
1 spsk frisk ingefær
1 spsk olie
½ tsk spidskommen
1 stk mango
1 spsk hakket jalapeno
½ tsk gurkemeje
2 spsk citronsaft
salt og peber

Pynt: 2 spsk frisk koriander

havegrill


* Tilberedning 

Hak løg og ingefær fint.

Opvarm olien i en pande og sautér løg, ingefær og kommen heri i 5 min.

Skræl mangoen og hak kødet.

Kom mango, jalapeno og gurkemeje på panden til løgblandingen.

Rør citronsaft i. Smag chutneyen til med salt og peber.

Klargør en grill til medium-høj temperatur.

Gnid alle sider af mørbradene med karry, salt og peber.

Grill mørbradene i ca. 20 min., hvorunder de vendes regelmæssigt.
Læg mørbradene på et skærebræt.

Lad dem hvile i 5 min.

Skær dem i stykker på 1 cm tykkelse og overfør kødet til tallerkener.

Servér sammen med chutneyen og pynt med hakket koriander.

Server med nye kartofler og salat

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her