Logo

Budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

65 g smør
65 g sukker
65 g hvedemel
¼ l. mælk
¼ vaniljestang
reven citronskal
8 æggeblommer
4 piskede æggehvider

Smørret smeltes, tilsættes sukker, hvedemel og citronsaft og afbages, tilsættes kogende mælk og samles med en ske over varmen, til dejen slipper gryden, afkøles let og røres med æggeblommer. Til sidst vendes de piskede æggehvider i, og dejen fyldes i smurt kiksestrøet form og bages i vandbad ved 185 º til dejen er souffleret.

Serves med kirsebærsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her