Logo

Vanilje-budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)

4 blade husblas,
¾ dl sukker,
kornene fra 1 vaniljestang,
6 dl piskefløde.
Tilbehør: Figner i sukkerlage (færdigkøbte), citronmelisse.

Blødgør husblassen i koldt vand i 10 min.
Rør sukker og vaniljekorn sammen og kom blandingen i en kasserolle sammen med fløden. Bring det hele i kog under omrøring og lad det småkoge i 1-2 min.
Tag gryden af varmen.
Kram husblassen let og rør den i den let afkølede fløde-masse.
Hæld derefter buddingemassen i små forme, der kan rumme ca. 1 dl, eller i en stor skål. Dæk med plastfolie og sæt buddingen koldt i mindst fire timer.
Desserten kan evt. tilberedes dagen i forvejen.
Server figner og lidt af sukkerlagen til buddingen og pynt med citronmelisse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her