Logo

Ingefærbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
4 spsk sukker
1 tsk stødt ingefær
¼ liter fløde
3 blade husblas
1 ½ dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
50 g syltet ingefær

Æggeblommer, sukker og ingefær røres godt. Fløden koges og dryppes i under omrøring. Cremen varmes et øjeblik, men må ikke koge. Det udblødte husblas smeltes deri. Cremen afkøles. Når den begynder at blive jævn, blandes flødeskummet forsigtigt i. Buddingen hældes i en skål og pyntes med udskåret, syltet ingefær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her