Logo

Stegte hornfiskeruller - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Trykkoger: 4-5 min. - alm. gryde: 10-15 min.

# Ingredienser

4 stk hornfisk, udbenede
4 tsk salt
2 bdt persille
hvedemel
50 g smør/margarine
2 dl vand
ca. 2 dl cremefraiche 38% eller meljævning
salt, peber

* Tilberedning

Del hver filet i ca. 8 cm lange stykker.
Drys med lidt salt og fordel persillen, der er befriet for de groveste stilke.
Fold rullerne sammen og bind bomuldstråd om.
Vend fiskerullerne i hvedemel.
Brun dem i fedtstoffet i gryden.
Hæld 2 dl vand ved.
Læg låg på gryden og trykkog 4-5 minutter - afkøl hurtigt.
Tag fiskerullerne op i et halvdybt fad.
Jævn saucen med cremefraiche eller meljævning.
Smag til med salt og peber.
Server kogte kartofler til.

Tips
Hornfisk kan også koges (se kogetidstabel) og serveres med karrysauce, citronsauce, peberrodssauce eller persillesauce.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her