Logo

Rødbeder med feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødbeder skrælles. Skæres i passende stykker, vendes let i god olivenolie, kommes i et ovnfast fad og drysses med mandler hakket i grove stykker.
Husk også lidt sal.
Sættes i ovnen og bages halvfærdige ved 200ºC i en alm. ovn eller 180ºC i en varmluftsovn.
Husk at vende lidt rundt i rødbederne undervejs.
Fadet tages ud af ovnen og små fetastykker drysses over rødbedestykkerne.
Fadet sættes ind i ovnen igen og det hele bages til rødbederne er møre og fetaen gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her