Logo

Banankylling med chilli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Retter med kylling findes i mange versioner. Her er en spændende kyllingeret med banan, chili og flødeskum. Retten laves i oven og serveres med ris. Velbekomme.

 

1 kylling á ca. 1200 g
¾ flaske chili (ca. 1,5 dl )
¼ l piskefløde
4 mellemstore bananer
1 pk. bacon
ris

Indmaden pilles ud af kyllingen, hvorefter den koges mør i en gryde med vand. Kyllingen tages op, og alt kødet pilles fra benene og afkøles. Piskefløden piskes stiv, hvorefter chilisaucen vendes i flødeskummet. Bananerne skæres i skiver á ca. ½ cm. tykkelse og lægges i bunden af et fad af passende størrelse. Herefter lægges skiftevis de afkølede kyllingestykker og bananskiver. Til slut hældes flødeskum/chili over bananerne/kyllingen, og der lægges skiver af bacon over blandingen. Fadet stilles i en forvarmet ovn (200ºC, varmluft 175ºC)i ca. 40 min.

Der serveres ris til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her