Logo

Ørredrulle med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g varm ørredfilet
1 spsk light mayonnaise
1 dl syrnet mælkeprodukt (højst 1.5 g fedt pr. 100 g)
peber
2 blade husblas
1 æggehvide
4 skiver ferskrøget laks (ca. 200 g)
250 g frisk spinat
citron og salat til pynt
 
Rør ørredfilet med mayonnaise, syrnet mælkeprodukt og peber til det er en jævn masse.
Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. og smelt den herefter over et vandbad.
Pisk den i fiskemassen
Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i fiskemassen
Bred lakseskiverne ud på noget alufolie eller køkkenfilm så de danner et rektangel
Skyl og damp spinaten og lad den dryppe grundigt af i en sigte
Kom spinaten på laksen og bred ørredmoussen over
Fold laksen stramt omkring spinat og ørredmousse og lad pakken stå i køleskab i mindst 3 timer
Anret på salatblade med citronbåde til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her