Logo

Laksekoteletter med rosmarinsauce og stegte vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksekoteletter a 150 g
100 g finthakket løg
2 udkogte kartofler
2 dl hvidvin
2 spsk friskhakket rosmarin
200 g smør
Salt og peber, friskkværnet
4 vagtelæg
1 stort bundt persille, grofthakket

Smelt lidt smør på en tykbundet pande og sauter løgene heri.

Tilsæt hvidvinen og de mosede kartofler, lad det koge lidt og passér det igennem en sigte.

Tilsæt rosmarin og lad det simre.

Steg laksekoteletterne i smør på en varm pande til de er gyldne og færdigstegte.

Steg herefter vagtelæggene og læg dem på laksekoteletterne.

Montere smørret i saucen og anret saucen på 4 varme tallerkner.

Læg koteletterne på midten af tallerknerne, og drys rigeligt med friskhakket persille på.

Server kogt basmati ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her