Logo

Tigerrejer med hvidløgssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kæmperejer.
1 citron i 10-12 tynde både
50 g hvidløgssmør.
 
Stik rejerne på 2 spid på skift med citronbådene.

Fordel hvidløgssmør på rejerne.
Læg spiddene på grillen i ca. 10 min til skallerne er røde.
Serveres med lune flûtes. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her